Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Razastarr LIVE στη Γιάφκα - Κυριακή 13 Νοεμβρίου




RAZASTARR – LIVE
Παρουσίαση Καινούργιου Δίσκου «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου»

Ένα από τα πιο ιστορικά σχήματα της ελληνικής HipHop σκηνής, οι RAZASTARR, κάνουν την μεγάλη τους επιστροφή και παρουσιάζουν ζωντανά τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους με τίτλο «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου».

Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, οι RAZASTARR κυκλοφόρησαν την Δευτέρα 10.10.2016 το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου» και ήδη κοινό και κριτικοί μιλούν για τους καλύτερους RAZASTARR που έχουν ακούσει.
12 κομμάτια μεστά, με διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα και χαρακτήρα, με στίχο άλλοτε επιθετικό και άλλοτε ονειρικό, άλλοτε καυστικό και άλλοτε ερωτικό, πάντοτε όμως εμψυχωτικό, RAZASTARR δηλαδή.
Αποτέλεσμα συνεργασίας δεκάδων μουσικών, μερικών παραγωγών – Beatmakers, τριών ηχοληπτών, με συμμετοχές τριών ακόμη MC’s, αλλά με την πένα και την υπογραφή των Νικόλα και Οδυσσέα.

Η παρουσίαση των 12 κομματιών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στη Γιάφκα, σε μία συναυλία όπου οι RAZASTARR (με την συνοδεία του DJ Wheel-M στα Decks) θα ερμηνεύσουν στο πρώτο σκέλος ολόκληρο το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου», ενώ στο δεύτερο σκέλος θα ερμηνεύσουν όλα εκείνα τα κομμάτια που τους έβαλαν στην καρδιά των πιστών τους ακροατών από την δεκαετία του ’90 και μετά.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Feel In'. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00

Warm up dj set by Dexon.

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι 8 ευρώ στα : Citrus Store, Ηχότοπος, Abbey, Discover. Η τιμή των εισιτηρίων στην είσοδο της Γιάφκας την βραδιά της συναυλίας θα είναι 10 ευρώ.



Η εκδήλωση στο fb εδώ.

Για όσους δεν έχουν ακούσει ακόμα το δίσκο, μπορούν να τον ακούσουν εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου