Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

EBARGO CREW - ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (2012)


Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος των Ebargo Crew κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2012 από την Blockade Records!! Μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, επιτέλους ολοκληρώθηκε!
Τα παιδιά τον δουλεύανε ουσιαστικά από το 2009 και κυμαίνεται σε ένα σχετικά απαισιόδοξο ύφος. Οι Ebargo Crew είναι ο Dexon (στίχοι, ερμηνεία, παραγωγή, σκράτς και μίξη) χαχα ναι εγώ είμαι πάλι που σας γράφω(!) και ο Jasma (στίχοι, ερμηνεία).

Δίνεται για download παρακάτω, καθώς επίσης υπάρχουν αυθεντικά αντίτυπα στην τιμή των 4 ευρώ στα παρακάτω καταστήματα στην Πάτρα:
α) Δισκοπωλείο Vinilio (Μουρούζη 1 & Καρόλου)
β) Music Station (Ρήγα Φεραίου 34)
 
Επίσης, διατίθεται και σε λάιβ που γίνονται στην Πάτρα, κι ας μην παίζουμε μεις, μπορείτε να με βρείτε να σας το δώσω χέρι με χέρι με ελεύθερη συνεισφορά ή να το παραγγείλετε από εδώ ebargo@ymail.com Γενικά, το συγκεκριμένο σιντάκι και το Project at Invisible Tower τα δίνουμε με ελεύθερη συνεισφορά, απλώς εμείς βάλαμε ένα στάδιο, τα 4 ευρώ, και με αυτή την τιμή θα τα βρείτε στα παραπάνω καταστήματα, αλλιώς δίνετε ό,τι θέλετε αν θέλετε και είναι δικά σας.                              DOWNLOAD


*επερχόμενο project από την Blockade Records:
σε λίγες μέρες θα ανέβει γα δωρεάν download στο site της Blockade Records το δεύτερο instrumental lp του Dexon. Θα λέγεται "The Early Years" και ουσιαστικά τα beats είναι φτιαγμένα στο πρόγραμμα Hip Hop ejay 5 επειδή με το hip hop ejay 6 ξεκίνησε το beatmaking ο Dexon. Εξού και ο τίτλος. Ντάξει, θα μου πείτε, μαλακίες αυτά τα φτιάχνω κι εγώ. το θέμα δεν είναι η ευκολία τους αλλά το ότι έχει συναισθηματική αξία για μένα και μπορείτε να τον βάζετε για να περνάει ευχάριστα η ώρα... αλλιώς σβήστε τον! χαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου